Vacaturekracht

Flexibel en doeltreffend gaan voor het beste resultaat! Kandidaten bereiken en aantrekken voor jouw vacatures wordt een stuk makkelijker als we de krachten bundelen. Jij weet wat je nodig hebt en wij vertalen dit naar jouw doelgroep. Of je onze kracht nu eenmalig nodig hebt of voor een duurzame oplossing gaat. Het kan allemaal!

Aandacht voor Vacatures

Het effectief onder de aandacht brengen van vacatures bij de juiste doelgroep is een belangrijk onderdeel bij het werven van nieuwe medewerkers. Logistics Today heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring in huis. Samen met onze logistieke partners wordt de vacature opgesteld en de procedure bepaald.

Show me the vacancy!

We werken landelijk en hebben specialisaties binnen de logistieke functiegroepen. Voor en door logistiek!
Klik hier voor een overzicht van alle vacatures. Jouw organisatie en vacature verdient hier ook een plekje. We brengen jouw vacatures onder de aandacht bij jouw doelgroep via diverse kanalen.

Wervende vacatureteksten in een handomdraai

Een wervende en aansprekende vacature die, samen met jouw werkgeversmerk, zichtbaar is bij de doelgroep is cruciaal. Daarom ‘bemoeien’ wij van Logistics Today en WorkingLogistics ons met veel plezier met het opstellen van wervende vacatureteksten en het verspreiden van vacatures. Twee activiteiten die behoorlijk wat voeten in aarde hebben. Want wat je in een vacature zet, is nogal bepalend voor wie erop reageert. Wil je het juiste personeel voor jouw bedrijf vinden of wil je zo veel mogelijk sollicitaties krijgen, dan is stap één het opstellen van een goede, realistische vacature. Eén die wervend is, maar geen valse verwachtingen creëert. Eén die er niet omheen draait, en die gedetailleerd is. Juist het vermelden van op het eerste oog kleine details, geven de sollicitant dat belangrijke gevoel: klikt het, of niet?

Bij vacatureteksten schrijven, staan wij dan ook graag op als sparringpartner, met als doel meer wervende en pakkende vacatureteksten waarmee een toekomstige match ook daadwerkelijk een góéde match is.

Je kunt ons het (her)schrijven van jouw vacatures toevertrouwen. We gebruiken onze eigen ervaring in de logistiek tezamen met onze kennis van jouw doelgroep om jouw vacatures te vertalen. Tools als storytelling, contentmarketing en employer branding kunnen we hierbij inzetten. We gaan voor het beste resultaat.

Job Profiling

Een functieomschrijving werkt vaak heel verhelderend. Iedereen weet daarmee wat je van hem of haar verwacht en je hebt duidelijk voor ogen waar een sollicitant en werknemer aan moet voldoen. Weet je echt goed wat je bedrijf of afdeling nodig heeft? Dit onderdeel wordt vaak onderschat. Gemiste kans! Wij nemen dit graag van je over.

In een functieomschrijving staan de inhoud en de eisen van een functie vermeld. Bij het opstellen ervan behoor je goed na te denken over welke kennis, vaardigheden, competenties en ervaringen jouw ideale werknemer moet beschikken.

Het is een handig instrument als je personeel zoekt, want het vergroot de kans op de juiste kandidaat. Maar een functiebeschrijving is soms ook vereist, bijvoorbeeld bij certificering of bij ontslagzaken (zoals bij bedrijfseconomisch ontslag of disfunctioneren).

Een echt goede functiebeschrijving opstellen kost tijd en aandacht. Dit onderdeel kun je uitbesteden aan Logistics Today. Na een intake weten wij al snel wat je nodig hebt. Dit kan telefonisch of nog veel beter door een afspraak op de werkplek van de gewenste nieuwe medewerker. Door te analyseren wat er goed gaat maar ook wat er niet lekker loopt en wat je wilt bereiken met de functie, maken wij een concept in begrijpelijke taal.

Je krijgt hiermee een profiel die je voor meer doeleinden kunt gebruiken. Niet alleen is dit de uitgangspositie voor de werving van jouw nieuwe medewerker, deze profielschets zet je ook in tijdens het inwerktraject, de functioneringsgesprekken, bij loopbaanbegeleiding of functiewaardering. Een goed gefundeerd profiel geeft je niet alleen een grotere kans van slagen in het vinden van nieuw personeel maar stelt je ook in de gelegenheid stil te staan bij de  structuur van je afdelingen en bedrijfsvoering en het functioneren van je huidige medewerkers.

Arbeidsmarktcommunicatie

Logistics Today maakt van jouw bedrijf een werkgever om voor te willen werken.
Slimme technologie gecombineerd met kennis zorgen we dat jouw bedrijf zichtbaar is onder de juiste doelgroep. Door middel van arbeidsmarktcommunicatie krijgt jouw bedrijfsnaam een voorkeurspositie op de arbeidsmarkt en vervolgens kies jij de beste kandidaat.

 Omdat we werken uit naam van jouw organisatie bouwen we mee aan de positie op de arbeidsmarkt. Door het unieke van je organisatie naar boven te halen en te communiceren richting relevante doelgroepen, zorgen we voor een structurele zichtbaarheid. De huidige kandidaat gedreven markt vraagt om deze aanpak, gecombineerd met creativiteit en inzet van de juiste middelen. Middelen die we inzetten zijn onder andere social media, job search engines, remarketing, en contentmarketing.

 

 

Werken-Bij Website

Een plek om te laten zien wat je als werkgever in huis hebt. Dit verbindt jouw merk met het talent dat je zoekt. Hoe je zo’n plek maakt? Met een werken-bij website. Met deze vorm van arbeidscommunicatie neem je potentiële nieuwe werknemers mee in het verhaal van je organisatie en maak je het solliciteren bij jouw organisatie eenvoudig en aantrekkelijk.

WorkingLogistics is onze krachtpartner op het gebied van digitale marketing voor de logistieke markt. Zij voorzien je werken-bij website van op maat gemaakte content, meetbare doelen en doelgroepgerichte kandidaat beleving.

Vertel het verhaal van je organisatie op deze centrale plek. WorkingLogistics geeft invulling aan de werken-bij website van eerste mock-up tot aan ontwikkeling. Daarnaast kunnen zij voorzien in aansprekende content die de doelgroep verrast.
Zo creëren we met elkaar die optimale kandidaatbeleving.