Wervingskracht

Logistics Today is een ervaren partner in het werven van logistiek personeel. Deze krachtoplossing is van oudsher onze kracht. Voor en door logistiek bieden wij een sterke helpende hand en begeleiden we efficiënt en doelgericht het recruitmentproces. Tegen vaste tarieven en transparante voorwaarden.

 • Wervingspakket

  Je kunt kiezen voor werving in eigen beheer tot premium uitbesteding. Je stelt zelf jouw wervingspakket samen aan de hand van jouw wensen.

 • Opschalen naar abonnement

  Een duurzame relatie waarbij je nog voordeliger uit bent. Het hele jaar doorlopend sollicitaties op jouw vacatures en onze op maat gemaakte ondersteuning.

 • Geen onnodig hoge tarieven

  Jij bepaalt zelf hoe ver je ons toelaat en de mate van de werving die wij voor jouw organisatie gaan uitvoeren. Onze tarieven en voorwaarden zijn helder en eerlijk.

 • Vacatures Plaatsen

  Flexibel en doeltreffend gaan voor het beste resultaat! Kandidaten bereiken en aantrekken voor jouw vacatures wordt een stuk makkelijker als we de krachten bundelen. Jij weet wat je nodig hebt en wij vertalen dit naar jouw doelgroep. Of je onze kracht nu eenmalig nodig hebt of voor een duurzame oplossing gaat. Het kan allemaal!

 • Job profiling

  Een functieomschrijving werkt vaak heel verhelderend. Iedereen weet daarmee wat je van hem of haar verwacht en je hebt duidelijk voor ogen waar een sollicitant en werknemer aan moet voldoen. Weet je echt goed wat je bedrijf of afdeling nodig heeft? Dit onderdeel wordt vaak onderschat. Gemiste kans! Wij nemen dit graag van je over. Benieuwd hoe?

 • Arbeidsmarkcommunicatie

  Met onze slimme technologie en kennis zorgen we dat jouw bedrijf zichtbaar is onder de juiste doelgroep. Door middel van arbeidsmarktcommunicatie krijgt jouw bedrijfsnaam een voorkeurspositie op de arbeidsmarkt en vervolgens kies jij de beste kandidaat.

Vacaturekracht

Geen wervingspakket maar wel doeltreffend kandidaten bereiken en aantrekken voor jouw vacatures? Dat wordt een stuk makkelijker als we de krachten bundelen. Jij weet wat je nodig hebt en wij vertalen dit naar jouw doelgroep. Of je onze kracht nu eenmalig nodig hebt of voor een duurzame oplossing gaat. Het kan allemaal!

Ontwikkelkracht

Je wilt natuurlijk dat jouw nieuwe kracht het werk leuk gaat vinden én dat ze goed en snel alle werkzaamheden oppakken. Geef je medewerkers een vliegende start met een toegepast onboardingsprogramma. Durf ook te kijken naar de ontwikkeling van je huidige medewerkers. Ook hier spelen wij, als ervaren ontwikkelkrachten, graag een rol.

 • Onboarding

  Een goed onboarding programma helpt starters om snel op een niveau te komen waarin ze aan de slag kunnen in de functie. De onboarding van nieuwe medewerkers is een belangrijk onderdeel van de employee journey.

 • Keep them on board!

  De arbeidsmarkt is krap. Nieuwe medewerkers aantrekken is lastig. Het is voor organisaties in toenemende mate belangrijk om medewerkers te behouden. Wist je dat?… Een belangrijke drijfveer om voor een organisatie te (blijven) werken, is de mate waarin je je professioneel en persoonlijk kan ontwikkelen.

 • Payrolling

  Wil jij dat jouw personeelszaken goed geregeld zijn zonder bezig te moeten zijn met zaken zoals salarisadministratie en verzuim? Wanneer je kiest voor payrolling nemen wij deze taken uit handen.

 • Salarisadministratie

  Wij kunnen een groot deel van de werkzaamheden omtrent salarisadministratie uit handen nemen. We gaan graag met je in gesprek om de voordelen met je te bespreken.

 • ZZP Contractmanagement

  Of je nu een ZZP’er bent of een ZZP’er wilt inhuren, met ons platform ben je verzekerd van een zorgeloze samenwerking.

Menskracht

Met diensten als uitzenden, payroll, salarisadministratie en ZZP
contractmanagement zijn wij een volwaardige HRM partner en kunnen wij jou als ondernemer compleet ontzorgen.