Waarom Logistics Today

als jouw HR-krachtpartner?

 

Je kiest voor Logistics Today omdat wij logistiek begrijpen. Wij weten alles van het specialisme dat jij zoekt. Wij hebben meer dan 20 jaar logistieke kennis en ervaring in huis. Zo simpel is het.

Logistics Today fungeert als ambassadeur van jouw organisatie. We verstoppen jouw naam niet voor kandidaten, doen niet geheimzinnig over onze werkwijze of tarieven en we strooien al helemaal niet met cv’s rond. We staan voor transparantie en duurzame samenwerkingen. We nemen jou maar ook zeker onszelf serieus en willen dan ook niets liever dan een gelijkwaardige relatie.

Dat wil niet zeggen dat we je voor onszelf willen en je niet meer met andere om mag gaan. We draaien dan misschien al een tijdje mee maar we zijn wel met onze tijd meegegaan. We bieden je dan ook alle ruimte om zelf te bepalen in hoeverre je ons toelaat. Kijk gewoon eens naar wat te bieden hebben en dan ontdekken we vanuit daar rustig verder. Goed?

Vacatures
Jouw vacatures en bedrijf in the picture. Kandidaten bereiken en aantrekken voor jouw vacatures wordt een stuk makkelijker als we de krachten bundelen.
Werving
Wij zijn een ervaren partner in het werven van logistiek personeel. Deze krachtoplossing is van oudsher onze kracht. Voor en door logistiek!
Ontwikkeling
Geef je medewerkers een vliegende start met een toegepast onboardingsprogramma en speel in op de ontwikkelbehoefte van je huidige medewerkers.
Payroll
Wij regelen jouw personeelszaken en fixen alle administratieve en juridische werkgeverstaken en jij blijft de werkgever die de werknemers aanstuurt.

Wervingskracht in de Logistiek

Wij toveren geen kandidaat uit de hoge hoed, maar wij helpen jou om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren.

Ons kantoor

Vanuit deze gave plek in hartje Rotterdam werken wij hard, denken we na, leven we ons uit, sparren we en leggen we mooie verbindingen

Onze Partners