Werving & Selectie

Wij toveren geen kandidaat uit de hoge hoed, maar wij helpen jou om de juiste personen op de juiste manier te bereiken, te werven, te beoordelen en te selecteren. Wij gaan altijd voor duurzame oplossingen en samenwerkingen.
Together we do the job!

Werving en selectie gaat verder dan snel personeel vinden. Het draait allemaal om het vinden van het júíste personeel; werknemers waar een bedrijf ook echt op kan bouwen en die zich voor langere duur aan de organisatie verbinden. Precies hierbij ondersteunt Logistics Today. Zo maken we ondernemen makkelijk.

Werving & Selectie voor jouw onderneming

Als je op zoek bent naar nieuw personeel dan zit je goed bij Logistics Today! Van oudsher is werving en selectie van logistiek personeel onze kracht. Dit doen we al jaren. Wij hebben echter stilgezeten. Zo zijn wij geen traditioneel werving en selectiebureau meer en doen we het tegenwoordig net even wat anders.

Wij zijn een wervingspartner die met jou samenwerkt in de zoektocht naar die nieuwe collega. Hierbij kan je kiezen voor werving in eigen beheer tot premium uitbesteding. Je stelt namelijk zelf jouw vacaturepakket samen aan de hand van jouw wensen. Zo houden we het transparant en gelijkwaardig. Meer weten?

Opschalen naar een abonnement

Mocht het zo zijn dat jouw organisatie regelmatig op zoek is naar nieuwe medewerkers. Neem dan een kijkje op onze abonnementen pagina! Het grote voordeel van een abonnement is dat al jouw vacatures doorlopend online staan. De abonnementen zijn voor zowel doorlopende als verschillende vacatures geschikt.

Nog een voordeel met een abonnement; tot wel 10% korting t.o.v. een eenmalig wervingspakket! Omdat we hierbij een duurzame relatie aan kunnen gaan met betrekking tot het werven van personeel.

Onze werkwijze

Omdat we geen standaard werving- en selectiebureau is en ook geen jobboard hebben wij een andere werkwijze die je wellicht gewend bent. Wij werken namelijk samen met jou! We geven je de vrijheid om zelf te bepalen hoe jouw recruitmentproces eruit gaat zien. Van het low budget uitzetten van een vacature op landelijke jobboards inclusief je bedrijfslogo (en bijvoorbeeld een gerichte mailing), tot het aantrekken en interviewen van kandidaten. Wil je de aangenomen medewerker zelf een contract aanbieden of liever eerst een half jaar op uitzendbasis via ons? Jij bepaalt volledig wat je wilt uitbesteden en wat niet.